Email: Adresa: Beograd, Generala Štefanika 19 (naselje "Stepa Stepanović")Telefoni: 011 7703 111 / 064 2702 727
arrow_back

Language:

EN Choose English

DE Übersetzung folgt...
Dr Milojević
hair transplant clinic
unfold_moreMeni
Mladeži

Transplantacija kose

Ordinacija dr Milojević je specijalistička ordinacija za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Specijalizovano radi u oblasti transplantacije kose, trenutno vodećom tehnikom u toj oblasti.

Ordinacija je uredjena po ugledu na najpoznatije svetske odinacije za transplantaciju kose, kako bi obezbedila maksimalne uslove za pružanje takve usluge, ali i da ulije poverenje i poštovanje i time olakša kontakt pacijenta i lekara i doprinese uspostavljanju medjusobnog razumevanja i poverenja.

Dr Brankica Milojević se od osnivanja ordinacije 2009. godine specijalizovano bavi transplantacijom, tj. presadjivanjem kose DHI tehnikom, jednom od najnaprednijih tehnika u svetu, te sve vreme kontinuirano prati savremena dostignuća na tom polju kako bi pacijentima pružila najbolje iz te oblasti.

Dr Milojević je lekar sa licencom i primenjuje tačno utvrdjene i standardizovane protokole po kojima se radi u najboljim svetskim ordinacijama za transplantaciju kose. Shodno tome očekivani rezultati su na visokom nivou.

Dobar je poznavalac svih ostalih metoda za transplantaciju kose, od FUT – Strip metode, FUE… jer ih je tokom karijere uspešno koristila u radu. Sve vreme intenzivno prati sva dešavanja na tom polju i njima obogaćuje svoje veliko znanje i iskustvo. Dr Milojević u oblasti presadjivanja kose postiže zapažene rezultate priznate i prepoznate od strane stručne javnosti i, naravno, od strane pacijenata kako na domaćem tako i na medjunarodnom nivou. Metoda koju dr Milojević koristi je mikrohirurška, minimalno invazivna, efikasna i estetski najprihvatljivija metoda za rešavanje gubitka kose. Podrazumeva precizno, pojedinačno uzimanje folikula “korena” dlake, bez oštećenja okolnih folikula iz “donorne” potiljačne regije. Samo usadjivanje folikula se obavlja specijalnim instrumentima implantorima koji omogućavaju da se dlaka usadi na novo mesto samo jednim pokretom, bez oštećenja, poštujući ugao pod kojim raste kosa pacijenta. Savremene metode za transplantaciju kose koje dr Milojević primenjuje omogućavaju izrazito preciznu i nežnu, do sada najmanje invazivnu proceduru za presadjivanje kose koja sa druge strane pruža maksimalne estetske rezultate i u donornoj (davajućoj) i u recipijentnoj (prijemnoj) regiji.

Trajanje procedure

Ono što je važno za savremenog čoveka koji živi veoma brzo je da metoda koju dr Milojević primenjuje omogućava da se restauracija kose obavi za samo jedan dan, bez velikih trauma, bolova, sečenja kože, konaca, skoro bez ožiljaka, pa su i tragovi rada minimalni. Pacijent može vrlo brzo da se vrati svakodnevnim obavezama i što je najvažnije sve to izgleda prirodno pa je samim tim estetski dopadljivo.

Savremene tehnike omogućavaju, u zavisnosti od individualne situacije, da manjim ponovljenim procedurama postepeno progustimo kosu i postignemo optimalan estetski rezultat. Da bismo to postigli izuzetno je važno znanje i iskustvo doktora koji radi transplantaciju kose i to je jedan od glavnih uslova da usluga bude efikasna i na visokom profesionalnom nivou. U tom slučaju rezultati ne mogu zaostati.

Transplantacija kose naprednim tehnikama je najefikasniji i najjednostavniji način da se kosa vrati. To povećava samopouzdanje i unapredjuje kvalitet života. U ordinaciji dr Milojevic se neguje isključivo profesionalan, otvoren, iskren pristup bez marketinških trikova, lažnih nada i obećanja. Pacijentima se prezentuje realna slika, pa oni u skladu sa tim imaju i realna očekivanja koja na kraju uvek dovedu do zadovoljstva, a nama to predstavlja satisfakciju u poslu i sigurnu preporuku.

* Znanje   – Iskustvo –   Kvalitet *